Feringa Classic Meat menyer består av minst två proteinkällor - 70 % kött eller fisk och inälvsmat - kombinerat med olika lokala grönsaker eller frukt samt örter. De artanpassade sammanställningarna är spannmålsfria och utan konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Maten tillverkas i Österrike med största omsorg och kärlek. Det noggranna urvalet av lokala råvaror möjliggör en mängd kreativa kompositioner och omväxlande varianter. Allt som finns i konserven står också skrivet på den - för autentiska smaker, som hemlagat. Denna kärleksfullt tillagade Classic Meat Höstmeny, som finns i begränsad upplaga, övertygar med rejält nötkött och saftig kalkon, förfinade med smakrik pumpa och bockhorn. Den perfekta menyn för mulna dagar! Feringa Classic Meat Menu Höstmeny i överblick: Kärleksfullt och omsorgsfullt gjort i Österrike, smakar hemlagat 70 % kött eller fisk och värdefull inälvsmat Minst två proteinkällor Artanpassade och spannmålsfria formler med en extra portion omsorg, kreativitet och variation Harmoniska kombinationer med grönsaker och örter, som de som växer i trädgården hemma Ärlig deklaration: uteslutande med de angivna ingredienserna Autentisk smak: utan konstgjorda färg- och smakämnen och konserveringsmedel Feringa - med mycket kärlek som hemlagat!