Hundtillbehör

Old Dachshund ,badger dog, sausage dog, wiener dog lying in front of white background

Allt du behöver till din hund på ett och samma ställe

Söker du exklusiva hundtillbehör till låga priser? Vi på Zoobutiken har samlat de bästa erbjudandena just nu på alla de tillbehör som en hundägare behöver. I vår produktkategori för hund finns allt från schampo och klotång till hundbäddar, täcken och selar. Vi tar endast in produkter som lever upp till högt ställda krav på kvalitet och säkerhet. I utbudet hittar du hundtillbehör som kvalitetstestats och uppskattas av en stor mängd nöjda hundägare.

En av de mest efterfrågade produkterna i vårt sortiment är hundmat. Vi uppdaterar dagligen utbudet med hundfoder från ledande tillverkare. I sortimentet hittar du allt från provpåsar till tiokilossäckar, något som gör det möjligt för dig att prova dig fram till det torrfoder eller färskfoder som passar din hund bäst. Hemleverans av hundmat är en uppskattad tjänst som gör att du slipper släpa på tunga säckar från affären. Att köpa hundmat online hos oss är billigare än att handla i en fysisk butik.

Hundprodukter till extra låga priser

Vi har rätt hundbädd för valp och vuxen hund

Hos Zoobutiken hittar du ett brett utbud med hundbäddar. En hundsäng är vanligen ett av de första tillbehören som en nybliven hundägare köper.  Visste du att en valp sover 16 – 20 timmar per dygn? Sömnen är viktig för att hunden ska växa, utvecklas och må bra. En liten valp behöver en trygg sovplats för att komma till ro, något som tillverkarna har tagit fasta på. Här hittar du mjuka bäddar som ger hunden en ombonad och trygg miljö.

Vilket material du väljer är en smaksak. I sortimentet med hundtillbehör finner du såväl praktiska hundbäddar i plast som mjuka kuddar. Många hundsängar kan växa med hunden. En hundkorg i rotting kan anpassas i storlek beroende på hur du bäddar den.

Vält ett passande halsband eller sele till din hund

Ibland kan diskussionerna hundägare emellan bli livliga om huruvida man ska använda halsband eller sele till sin hund. Det kan vara bra att veta att det egentligen inte spelar så stor roll. Det viktiga är att kommunikationen mellan hunden och ägaren fungerar. Till små ömtåliga hundar, eller hundar som har en tendens att dra mycket i kopplet, kan det vara avlastande att välja en sele eller ett brett hundhalsband. Selar har fördelen att de inte trycker mot halsen. Halsband är å andra sidan enkla att ta på och av och de finns i en uppsjö av material och färger.

En generell tumregel är att ett halsband passar en hund som går hyfsat fint i koppel, medan en sele är bra för hundar som har en tendens att dra. Många hundägare väljer att prova sig fram. I vårt sortiment med hundtillbehör hittar du såväl prisvärda valphalsband som selar från ledande tillverkare.

English Bulldog being given her first bath in bathtub

Hundtillbehör för skötsel av klor, päls och tänder

För att din hund ska må bra behöver du även införskaffa hundtillbehör för skötsel av päls, klor och tänder. Hur mycket pälsvård din hund behöver beror på vilken ras du har. De flesta hundägare klarar sig med en kam med ståltand eller en borste. Det kan även vara bra med en karda för att kamma bort underull och döda hårstrån. Till hundens bad behöver du ett hundschampo och eventuellt balsam eller inpackning. Ett annat måste för varje hundägare än en bra klotång. Vi har en rad rostfria modeller i sortimentet. Klotången bör vara utrustad med ett glidfritt handtag. Har du en hund som inte gillar att klippa klorna? Då kan en klofil eller kloslip vara ett alternativ, det finns såväl manuella som elektriska modeller.

Som hundägare bör du även se till att hålla vovvens tänder rena. Många hundar har problem med tandsten och hundtänder bör därför hållas efter regelbundet. Tandborstning sker med en mjuk tandborste. Hundtandkräm är speciellt anpassad för din fyrbente vän. Vi har bland annat tandkräm med leversmak som gör tandborstningen intressantare för hunden. Om din hund ändå vägrar att borsta tänderna kan du börja med att vänja den med att försiktigt gnugga rent tänderna med en fingertuta.

Handla hundtillbehör på rea året runt

Bra hundtillbehör är ett måste för varje hundägare. Zoobutiken är en djurbutik på nätet som gör vardagen enklare för dig som hundägare. Tack vare vårt stora utbud online kan du i lugn och ro hitta de produkter som du har behov av. Hos oss är du dessutom alltid säker på att hitta hund- och kattillbehör till riktigt bra priser. Vi har inte endast mellandagsrea på produkter för hund, priserna är nedsatta året runt.

De företag som vi har varor från har snabba leveranser till hela Sverige. Något som innebär att oavsett om du söker hundtillbehör i Stockholm eller Göteborg kan du vara säker på att produkterna levereras hem till dig inom några dagar!