Visar 1–12 av 970 resultat

Filtrera»

Kattmat

Köpa kattmat online

Att köpa kattmat på nätet är en bra idé för dig som vill spara både tid och pengar. Det ger dig även tillgång till ett stort utbud av produkter från en mängd välkända varumärken som inte alltid återfinns i fysiska butiker. Vårt breda sortiment hjälper dig att hitta den kattmat som passar just din fyrbente vän. Katter liksom människor har olika behov och kräver därför också olika typer av foder. Med rätt foder kan du öka din katts livskvalitet och välbefinnande. Hos oss hittar du något för alla smaker och kan välja mellan färskfoder, torrfoder, blötmat och våtfoder av bästa kvalitet med högt näringsinnehåll.

Kattmat

Välj torrfoder av hög kvalitet

Det är en vanlig uppfattning att endast torrfoder inte täcker en katts hela näringsbehov, men torr kattmat av bra kvalitet innehåller faktiskt alla näringsämnen som en katt behöver. Det är viktigt att välja kattmat utan spannmål och med hög kötthalt. En annan fördel med torrfoder är att det kan stå framme hela dagen till skillnad från blötmat, då katter är vana att portionera ut sitt matintag under en längre tid. Det finns också många torrfoder som innehåller näringsämnen som är bra för huden, matsmältningen och lederna.

Välj rätt kattmat till just din katt

Vilken kattmat som passar just din lurviga kompis bäst beror på hur gammal katten är. En kattunge behöver ett foder som är rikt på kalcium, protein och energi. I ung ålder läggs grunden för din katts hälsa och därför ska man vara extra noggrann med foderval när katten är liten så att den kan utvecklas på ett bra sätt. Hos oss hittar du foder som är perfekt till just kattungar och som toppar listor på kattmat bäst i test.

När en katt har fyllt ett år behövs mindre energirik mat då den inte längre växer och man kan byta ut fodret gradvis. Vid sju års ålder räknas en katt som senior och då förändras behovet av näring igen då de ofta rör sig mindre. Kastrerade katter har en tendens att bli överviktiga och kan därför kräva specialfoder. I vårt sortiment hittar du både torrfoder och blötfoder som är anpassade till olika stadier i din katts iv.

Köpa kattmat på nätet

Hos oss på Zoobutiken kan du snabbt och enkelt köpa kattmat online från vårt breda och välsorterade sortiment. Här hittar du produkter från välkända varumärken till bra priser och med snabba leveranser. Vi har kattmat som passar alla olika åldrar, raser och näringsbehov. Vi erbjuder även ett utbud av specialfoder och veterinärfoder om du har en katt med särskilda behov. På vår hemsida kan du enkelt hålla reda på om ditt favoritfoder är på rea, det enda du behöver göra är att hålla utkik efter extraprismarkeringen. När du hittat de foder som passar dig och din katt klickar du dig vidare till den specifika återförsäljaren och får exakta uppgifter om leveranstider.