Hoppa till innehåll

Visar 1–12 av 1784 resultat

Filtrera»

Köpa Hundmat

Köpa hundmat på nätet

Att köpa hundmat på nätet underlättar i vardagen för dig som hundägare. Vilken typ av foder du ska välja till din hund beror på en mängd faktorer som hundens ålder och aktivitetsnivå. Ett foder som fungerar på en hund kanske inte är lika bra för en annan. Här hos Zoobutiken hittar du en mängd olika typer av foder för din fyrbente vän. I sortimentet finns hundfoder från ledande och kvalitetsmedvetna tillverkare. Vi har såväl hundmat för valp som foder för en dräktig tik eller en äldre hund. Att köpa hundmat online hos oss innebär att du väljer bland märken som tar fram produkter med olika smak och konsistens. Samtliga foder innehåller en bra balans av näringsämnen.

Hundmat

Olika typer av hundfoder

Den som ska köpa hundmat på nätet väljer ofta torrfoder. Det består av råvaror som malts ner och sedan bakats. Torrfoder innehåller alla näringsämnen som hunden behöver och det är vanligen kulformat. Färskfoder, eller BARF som det också kallas, består av färska råvaror. Den här typen av foder är fryst och kan vara helt animaliskt eller innehålla grönsaker. Blötfoder ges ofta till valpar eller hundar som behöver det i samband med operation eller medicinering. Du kan beställa hundfoder online som är specialanpassat i portionsförpackningar eller på burk.

Att köpa hundmat på nätet som passar hundras och storlek

Tillverkarna anpassar innehållet i hundfodret för att passa olika typer av hundar. Valpar har t ex andra behov än vuxna hundar av fettsyror, mineraler och proteiner. För en valp är således specifika valpfoder att föredra under valptiden. Hundmat till valp brukar vara anpassad efter den storlek som valpen får i vuxen ålder. Det är inte bara ålder som spelar in, även storleken på hunden har betydelse i valet av rätt hundfoder. Generellt har små hundar har ett större energibehov än stora hundar.

Om din hund lider av en allergi kan du köpa hundmat på nätet med en enda proteinkälla. Hos oss på Zoobutiken hittar du så kallade veterinärfoder för hund. Fodret är lämpligt vid allergi, övervikt eller mag- och tarmproblem. Om din hund är kräsen kan det vara bra att beställa en provpåse med hundfoder. Fettrika foder smakar ofta mer. Även köttbaserade hundfoder med en hög andel animaliska proteiner brukar uppskattas av kräsna hundar.

Zoobutiken gör det enkelt att köpa hundmat online

Hos Zoobutiken kan du som vill köpa hundmat på nätet botanisera i ett brett och uppdaterat utbud. Med snabba leveranser och foder som utformats för olika hundars ålder och aktivitetsnivå är det enkelt att hitta rätt i sortimentet. Vi visar även ett omfattande produktutbud av veterinärfoder och specialkost för hund. Om du söker hundfoder på rea bör du hålla utkik efter extraprismarkeringen. Vi gör det enklare att köpa hundmat på nätet till ett bra pris. Du kan enkelt få en översikt över de erbjudanden som de olika leverantörerna har för tillfället. Leveranstiderna för hundmat varierar beroende på vilken leverantör du väljer. Du kan läsa mer om detta när du klickar dig vidare till respektive återförsäljare av hundfoder via den produkt som intresserar dig.